Rólunk

 

Az EN-CO Software Kft. 2008-ban alapítottuk. Cégünk megalakulása óta dinamikusan fejlődik, számos projektet adtunk át ügyfeleink teljes elégedésével. Üzletfilozófiánk a „minőség és rugalmasság”. Cégünk 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában van.

 

Cégünk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztését tűzte ki célul. Magasan képzett szakembereink a legújabb technológiákat alkalmazzák. Az általunk nyújtott szolgáltatások magas színvonalon tartása mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk.

 

Minden esetben célunk Ügyfeleink igényeihez megkeresni a lehető legmegfelelőbb informatikai megoldásokat. Hiszünk abban, hogy Ügyfeleinkkel kialakított pozitív együttműködés cégünk sikerességének záloga.
 

Fontosnak tartjuk, hogy szakembereink lépést tartsanak az informatika új lehetőségeivel, így minden esetben a lehető legkorszerűbb technológiát alkalmazzák a projektek megvalósítása során. Az általunk átadott rendszer mind szakmai, mind technológiai szempontok szerint is minőségi és korszerű.
 

A rendkívül fiatal, nyitott kihívásokat kereső fejlesztői csapat elkötelezte magát az olyan eszközök fejlesztése mellett, ami újszerű és sokkal tovább mutat az egyszerű szoftverfejlesztésnél.

 

Kiemelt célunk az oktatásban használható egyedi szoftverek fejlesztését.

 

Első ilyen elismert termékünk volt az általunk kifejlesztett 3 dimenziós információs portál rendszer, mely bizonyította, hogy szükség van az érdekes, interaktív oktatási eszközökre.

 

Ezt követte a Magyarországon még újdonságnak számító Augmented Reality – Kiterjesztett Valóság szoftverük fejlesztése és továbbfejlesztése.

 

Jelen pillanatban vállalkozásunk igyekszik kihasználni a ’nagyokkal’ szembeni előnyöket, mint pl. a kedvező árképzés, a gyors reagálás. Számos esetben jelezték Ügyfeleink, hogy, az elvárásukkal találkozó színvonalú szolgáltatást kapták kedvező áron.